fredag 27 november 2009

Kizz











Va kul att Kiss till Sverige Legenderna ger två konserter i sommar Synd att man inte kan åka och se och höra dom.
Tog mej i kragen och hälsade på mina ”gamla” arbetskamrater och det va jätte trevligt
I Torsdag Repade jag med Örnsköldsviksmusikkår. Till glädje för oss äldre är att det har kommit många unga lovande musiker med i kåren.
Har hjälpt till att jul dekorera det är från tomtar till ljusslingor.Nu har jag gjort mitt J

tisdag 24 november 2009

ack ack ack


Kontoret Vardagsrumet






Kontoret


Vardagsrumet







Nu va det länge sedan jag bloggade……….. Bättre sent än aldrig…
Ack Ack Ack,
Nu börjas det igen det är gardiner som ska upp det är jul dukar som ska upp från föråret och mycket mycket annat som ska plockas upp.
Till saken hör ju att jag plockar enbart upp saker från föråret, det brukar räcka för min del Hjälpte till med gardinerna i dag,
Provade in nya glasögon.
Dom va inte billiga dom inte 6500 :- Dom kan ta betalt dom rackarna .
MoDo spelar i kväll utan Foppa då får vi se hur det går.
Har inte köpt TV kanalen så jag får lyssna på min radio, det går bra det också.

måndag 9 november 2009

Sverige Finland


Strandtomt Ett hus till salu.




Vad gör man en måndag förmiddag som denna grå dassigt och dant , jo man tar på dig varma kläder och går ut i skog och mark .Så gjorde jag i dag tog kameran med mej fast jag viste att det inte fans något intressant att fotografera men här är bilderna. Inge konstnärligt värde i dess alster. Gick mest och tänkte på marschen mellan Sverige och Finland ………Fy va dålig marschen va. Nu är det nya bollar i luften. Ny dag i morgon med nya möjligheter

söndag 8 november 2009

bibblan





I går lördagen den 9 november spelade jag med i Örnsköldsviks musikkår i biblioteket i
Ö-Vik tillsammans med ungdomar från Ängets skolan det var en av de trevligaste spelningar jag har varit med om vi var ca:35 st så nog täckte vi upp bibliotekets musiksal alltid. Det blev en hemma kväll den lördagen och naturligtvis V75………. Vinst nää vet du vad det har gått troll i mitt spelande, fick bara fyra rätt den här gången.
Frågesport för blondiner...
1. Hur länge varade 100-åriga kriget? - 116 år - 99 år - 100 år - 150 år Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan
2. I vilken land uppfanns Panama-hatten? - Brasilien - Chile - Panama - Equador Blondinen tar publiken till hjälp
3. I vilken månad firar ryssarna oktober-revolutionen? - Januari - September - Oktober - November Blondinen ringer en vän.
4. Vad hette George IV? - Albert - George - Manuel - Jonas Blondinen söker efter rätt svar på internet.
5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn? - Kanariefågeln - Kängurun - Råttan - Sälen
Blondinen åker ur tävlingen.
PS. Om du har småflinat lite när du har läst detta, titta på svaren här nedan:
1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober-revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin 'Sälarnas ö' (havshund).
Alltså, hur många rätt hade du?? OJ då!!!!

lördag 7 november 2009

snö o tö


Vilket tråkigt väder vi har haft först kom snön och sedan töade det bort sen kom regnet. Nä tacka vet jag en riktig vinter med 5 grader – eller så. Men det kommer väl det också ska du se.
Kan du gissa vad bilden föreställer?
Vilket tråkigt väder vi har haft först kom snön och sedan töade det bort sen kom regnet. tacka vet jag en riktig vinter med 5 grader – eller så. Men det kommer väl det också ska du se.
Kan du gissa vad bilden föreställer?

torsdag 5 november 2009

Konsert 13/12


I kväll har jag repetera med Övik BigBand inför konserten i Dec13. Har haft en lazy dag i dag, sett på en långfilm på TV n ”Kocken” heter den en skala 1 till 5 gav jag den 2,5.Det är märkligt vad fort det mörknar ute. En timme i varje fönster får jag ändra tiden för varje kväll som går, snart lyser väl lamporna hela dygnet. BY BY

tisdag 3 november 2009

skrivtorka


Jag har drabbat mig denna dag! Har inget vettigt att säga och saknar helt uppslag om vad jag ska skriva. Lite märkligt för egentligen har jag huvudet fullt med tankar som jag skulle vilja sätta på pränt men jag gör det inte av personliga skäl. Känns lite för privat och lite utlämnade på något vis. På ett sätt är det synd för många gånger så känns det väldigt bra att bara få skriva av sig. Får man sedan kloka råd, vettiga synpunkter eller kommentarer som väcker andra tankar så är det ännu bättre. Men samtidigt så finns det i alla fall för mig en viss gräns när jag skriver. Jag får väl fundera lite… det enda vettiga är att just i dag har jag uppvaktat en 46 åring med pompa och ståt.

måndag 2 november 2009

Bankomat


Onödigt vetande.

London och installerades den 27 juni 1967? Visste ni också att världens andra bankomat installerades här i Sverige, en vecka senare, den 6 juli 1967? (Och nu till det viktiga.) Visste ni att denna bankomat fanns på Stora Torget i Uppsala, på Uppsala Sparbanks kontor? Visste nu det?